Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 700 Gr #30055938 | CarrefourSA
Marka: SARELLE

Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 700 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
187,00 TL 149,60 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 700 g

Sagra fındığının doğal ve katkısız lezzetiyle hazırlanan fındık ezmesi kahvaltı sofralarının vazgeçilmez tadı olmaya aday. Cam kavanozlarda sunulan fındık ezmesi, yüzde 100 doğal içeriği ve yüksek fındık oranıyla çocuklar için enerji ve protein deposu olma özelliğine sahip.
Nefis tadı, fındık ve kakaonun birleşiminden oluşan müthiş kokusu ile lezzetli olmasının yanı sıra sağlıklı bir beslenme sağlayan Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 700 g, çocukların büyümesini ve gelişmesini destekliyor. Yoğun bir güne enerji depolayarak hazırlanmanızı sağlayan fındık ezmesi, sabah kahvaltılarına ve ara öğünlere eşlik ediyor.Fındık ezmeli irmik tatlısı ya da fındık ezmeli sufle ise, tatlı sunumlarında ayrıcalıklı ikramlar yaratıyor. İçeriğinde trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler kullanılmadan hazırlanan fındık ezmesi, beslenme çantalarında ilk sırada yerini alıyor ve çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlıyor. Yetişkinler için sindirimi düzenleyen ve bağışıklığı güçlendiren özündeki fındık ise, günün yorgunluğunu azaltıyor.
CarrefourSA mağazalarında Krem, Çikolata, Ezmeler bölümünde yer alan ve kakao tutkunlarına sağlıklı bir tercih sunan fındık ezmesi, özel formülü ile buzdolabından çıkarıldığı anda ekmeğe kolayca sürülüyor. 700 g’lık cam kavanozlarda sunulan ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 288890
"
İçindekiler Bilgisi
Şeker, Bitkisel Yağ (Ayçiçek, Shea, Hindistan Cevizi), Fındık (%13), Yağsız Süt Tozu, Kakao Tozu (%7), Peynir Altı Suyu Tozu, Laktoz, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)

Alerjen Bileşenler
Fındık,süt ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Kokudan ve nemden uzak tutunuz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
SATEM GRUP GIDA DAĞITIM VE PAZARLAMA A.Ş.-İçerenköy Mahallesi, Ertaç Sk. No:2 Kat:2, 34025 Ataşehir/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000180

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 549
Enerji (kj) 2295
Yağ (g) 33.5
Doymuş Yağ(g) 7.8
Karbonhidrat (g) 53.9
Şekerler (g) 53
Protein (g) 6.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız