Sarelle Şekersiz Kakaolu Fındık Ezmesi 350 G #30008282 | CarrefourSA
Marka: SARELLE

Sarelle Şekersiz Kakaolu Fındık Ezmesi 350 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
145,40 TL

adet
"Sarelle Şekersiz Kakaolu Fındık Ezmesi 350 g

Krem çikolata, ezmeler bölümünde sizlere sunulan Sarelle Şekersiz Kakaolu Fındık Ezmesi 350 g şeker ilavesi olmadan üretiliyor. İçerisindeki fındık oranı %13 olan ürün tüketildiğinde daha az kalori alınmasını sağlıyor. Doğadan olduğu gibi alınan hammadde ile, hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan hazırlanan üründe trans yağ, koruyucu ve renklendirici madde kullanılmıyor. Üretiminde aroma verici olarak doğal vanilya tercih edilen kakaolu fındık ezmesi, enerji kaynağı fındığın ve mutluluk kaynağı çikolatanın lezzetini bir araya getiriyor. Yüksek besin değerine sahip ürün kalsiyum, demir, potasyum, çinko gibi birçok önemli minerali bünyesinde barındırıyor.
Şeker ilavesiz Sarelle 350 gramlık, özel tasarlanmış, sağlıklı cam kavanoz içerisinde tüketime sunuluyor. Kahvaltıda ekmeğin üzerine sürerek yediğinizde güne enerjik ve mutlu başlamanızı sağlayacak ürünü dilerseniz tatlı yapımında kullanabilirsiniz. Özellikle krep ve waffle ile kullanımı yaygın olan ürünü hamur işlerine dolgu malzemesi olarak ekleyebilirsiniz. Özel formülü sayesinde buzdolabından çıkarıldığı anda bile kolayca sürülebilen ürünün serin ve kuru ortamda muhafaza edilmesi gerekiyor.
%100 doğal içeriğe sahip olan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyin.
Ürün Kodu: 351698
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız