SAVA 185/60 R15 84H INTENSA HP #30323601 | CarrefourSA
Marka: SAVA

SAVA 185/60 R15 84H INTENSA HP

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Düşük yakıt tüketimi
Benzin tasarrufu sağlayın ve CO emisyonunuzu azaltın2 emisyonlarını azaltmaya yardımcı olur. Intensa hp dönmek için daha az enerjiye ihtiyaç duyan hafif bir lastiktir ve aracınızın daha verimli çalışmasına yardımcı olur.

Yüksek kilometre performansı
Intensa hp'nin daha uzun sırt ömrü sayesinde bayiye sık sık gitmenize gerek kalmayacak. Intensa hp eşit basınç dağıtımı ve sağlam sırt bileşeni sayesinde daha uzun süre dayanır.

Yüksek ıslak zemin frenleme performansı
Özel silika kauçuk kuru zeminlerin yanı sıra yağmurda ıslanan yollarda sıkı frenleme için yüksek düzeyde kavrama sağlar. Sırttaki keskin köşeler ekstra kavrama gücü sunar.

Islak ve kuru zeminde güvenli yol tutuşu.
Kauçuğun yolla daha fazla temas etmesini sağlayan optimize edilmiş sırt tasarımı sayesinde güneşli ve yağmurlu havalarda yol tutuşu daha etkili hale gelir. Ürün:Lastik Lastik Alt Kategorisi:Otomobil Marka:Sava Mevsim:Yaz Desen:INTENSA HP Üretim Yılı:2020 Ebat:185/60R15 Taban Genişliği:185 Kesit Oranı:60 Jant Çapı:15 Yük Endeksi:84 Hız Sınıfı:H

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız