Schneider One Business İmza Kalem Mavi #30309635 | CarrefourSA
Marka: SCHNEIDER

Schneider One Business İmza Kalem Mavi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Schneider One Business Roller İmza Kalemi 0.6 Mm Renkleri

Gerek tukenmez kalem yedeklerini piyasaya surmekte onculuk olsun, gerek K 15 tukenmez kalemi efsaneleştirmek olsun, gerekse devrim yaratan Viscoglide® teknolojisini geliştirmek olsun. Schneider’ın tek bir amacı var: herkes icin yazım gerecleri uretmek. Marka prensibi haline gelen “Her duşunce, not etmeye deger” ile alınan geri donuşler gercekten sevindirici.

Almanların sıkı ekolojik ve sosyal standartlarını koruyabilmek, ve en ust duzey urun kalitesini yakalayabilmek icin uretimini sadece Almanya’da yapan Schneider, aynı zamanda topluma ve gelecek nesillere en iyisini aktarabilmek icin calışan eşsiz bir dunya markası.

 

Cevreye duyarlı urunler uretmek Schneider icin son derece onemlidir. Uc jenerasyondur Siyah Orman ve Harz bolgelerini kendine mekan edinmiş Schneider, işgal edilen alan, lojistik, emisyon gibi konuların yanında, su kanallarının korunmasına da oldukca ozen gostermektedir. Bu sebeple oluşturulan We Care programı cercevesinde uretim, gerek imalat sırasında, gerekse tuketim ve sonrasında cevre koruma normları goz onune alınarak yapılmaktadır.

 

Dunyanın ilk plastik uclu roller kalemi olarak anılmaktadır. Konik ucludur ve suya dayanıklı murekkebe sahiptir.

İmza kalemi olarak kullanılmaya uygundur.


Urun Ozellikleri

·               Uc kalınlıgı : 0,6 mm

·               Mavi renklidir.

·               Plastik, ergonomik govde yapısıyla yazım rahatlıgısaglar.

·               En iyi yazma deneyimi icin Ultra-Puruzsuz uclu rollerball topu vardır.

·               Su gecirmez murekkebe sahiptir.

·               Yenilikci Super Akış Sistemi sayesinde baştan sona tutarlı murekkep akışını garanti eder.

·               Kapak 2-3 gun acık kalsa bile murekkebi kurumaz.

·               One Business, saglam bir metal klipse ve rahat yazma icin guvenli bir tutuş saglayan kaucuklanmış bir kavrama bolgesine sahiptir.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız