Scotch Brite Yeşil Klasik Sünger 2'li #30099608 | CarrefourSA

Scotch Brite Yeşil Klasik Sünger 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,90 TL

23,45 TL / Adet

adet

Elli yılı aşkın bir süredir, özellikle mutfakların temizlik konusundaki en önemli  yardımcısı olan Scotch Brite Yeşil Klasik Sünger 2'li ambalajıyla çok daha ekonomik bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Kaliteden Vazgeçmeyin

Yağ, kireç, pas gibi zorlu kirleri arıtmak için kullanılan deterjanların yıpratıcı etkilerine karşı özel olarak geliştirilen Scotch Brite sünger, suya ve sürtünmeye dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanılabiliyor. Leke ve kir tutmadığı için çok daha temiz kalan yeşil klasik sünger, hava alan dokusu ile kolayca kuruyor ve bu sayede bakteri oluşumunu önleyip hijyen sağlıyor.  

Ekonomik ve İşlevsel

Scotch Brite Sünger, ocak, fırın, mutfak tezgahı ve evye temizliğinin yanı sıra, küvet, lavabo, musluk, duşakabin temizliğinde de tam performans sağlıyor. Çift taraflı yapısı ile hem sert hem hassas yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Süngerin sarı kısmı yüzeylere zarar vermeden temizliyor ve gözenekli yapısı maksimum su tutma kapasitesi sağlıyor. Yeşil üst yüzey ise sert dokusu ile inatçı kirlerin çıkarılmasına yardımcı oluyor.

Mutfak başta olmak üzere tüm ev ve ofis temizliğinde güvenle kullanılan Scoth Brite klasik sünger, Extra Güçlü Bulaşık Ürünleri reyonunda sizleri bekliyor.

30099608 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız