Scotch Brite Islak Yer Bezi - 30 Yaprak #30171865 | CarrefourSA

Scotch Brite Islak Yer Bezi - 30 Yaprak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sb Sil Süpür Islak Yer Bezi 30yp

Ev temizlerken en çok zorlanılan yerler camlar ve zemin kısımları oluyor. Bu tür yerleri temizlerken kullanılan ürünler kaliteli olduğu takdirde çok daha rahat bir şekilde temizleme yapılmasına olanak sağlıyor. Scotch Brite markasının kalitesi ile hazırlanmış olan Sb sil süpür ıslak yer bezi 30yp ürünü sayesinde hem camlarda hem de ahşap ve diğer zeminlerde etkili bir şekilde temizlik yapılabiliyor. Scotch Brite yer bezi ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının ev düzeni ve züccaciye reyonlarında ev düzenleme bölümlerindeki yıkama ürünleri arasında kolaylıkla bulabileceğiniz Sb sil süpür ıslak yer bezi 30yp ürünü çamaşır suyundan etkili yapısı ile tüm kirleri üzerine çekerek derinlemesine bir temizlik yapılmasını sağlıyor. Her türlü zeminde etkili olabilen ürün sayesinde camlardan ahşap zeminlere, mutfak zeminlerinden banyo zeminlerine kadar her noktada detaylı bir temizlik yapılabiliyor. Hiçbir şekilde durulama yapmadan, leke bırakmadan temizlik yapılmasını sağlayan ürün ağartıcı bir özelliğe sahip olmaması ile de temizlik yapılan bölgelere zarar vermeden kullanılabiliyor. Hoş kokusu sayesinde ürün temizlik sonrasında ferah bir koku elde edilmesini de sağlıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız