Seagate Expansion 2.5"Usb 3.0 HDD 2TB #30175060 | CarrefourSA
Marka: SEAGATE

Seagate Expansion 2.5"Usb 3.0 HDD 2TB

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Taşınabilir disk ve usb bellekler ile verilerinizi transfer edebilir ya da saklayabilirsiniz. Ek hafıza ihtiyacınız için Seagate Expansion 2.5" 2TB Harddisk kolay kullanımı ve portatif olması sebebiyle tercih edilir. Yüksek veri iletim hızına sahip büyük kapasiteli taşınabilir harddisklerin kullanım alanları oldukça geniştir. USB bağlantısı ile istediğiniz cihazda kullanabileceğiniz harici hafızaları destekleyen cihazlarda USB 3.0 standart yuvası bulunuyorsa yüksek hızlarda veri aktarabilirsiniz. 

Neden Harici Sabit Disk

Manyetik disk yapısı olan portatif harddiskler verilerinizi uzun süreler kaybetmeden saklayabilir. Dış etkenlerden korumak kolaydır. Ayrıca 2.5" lik disk yapıları bulunur. Harddisk içerisindeki manyetik disklerin sayısı hafıza boyutuna göre değişiklik gösterir. Bilgisayarınızın hafızası yetersiz kaldığında ya da çalışmalarınızı korumak adına, büyük boyutlarda verilerinizi saklayabileceğiniz ve kolay taşıyabileceğiniz Seagate Expansion güvenle kullanılabilir. 

Kutu İçeriği ve Detaylar

Harici 2 TB harddisk, 46 cm USB kablo ve kullanım klavuzu ile gelen ürünün yaklaşık ağırlığı 170 gr kadardır. Bu hafiflik sayesinde 2 TB'lık bilgiyi her an yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey biraz daha hafıza ise ürünü hemen satın alabilirsiniz.

30175060

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız