Sheba Somonlu Kedi Maması 85 Gr #30129401 | CarrefourSA
Marka: SHEBA

Sheba Somonlu Kedi Maması 85 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 58 adet
28,90 TL 21,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Amerikan merkezli bir kedi maması markası olan Sheba, kedilerin duyularına hitap eden yaş mamalar hazırlıyor. Kedilerin çok özel canlılar olduğunu düşünen marka, gurme tarifleriyle onları şımartmakla kalmıyor, günlük beslenme ihtiyaçları doğrultusunda mama içeriklerini zenginleştiriyor. Tek öğünlük paketlerde sunulan Sheba Somonlu 85 g yaş mama da zengin bir Omega 3 kaynağı olan somonun yanı sıra et, sebze, tahıl ve mineraller içeriyor. 

Kedi Beslenmesinde Yaş Mama

Uzmanlar, kedilerin bağırsak sistemlerinin tam olarak çalışabilmesi için beslenmelerinde yaş mamaya yer verilmesi gerektiğini düşünüyor. Lif yönünden zengin olan Sheba Somonlu pouch mama, lezzetli suyunun içinde bulunan iri taneleri ile kedilerin sevdiği lezzetler arasında yer alıyor. Kedilere tek başına öğün olarak verilebilen ürün, kuru mamayla karıştırılarak sunulabiliyor ya da ödül maması olarak kullanılabiliyor. 

Kediler Bir Günde Ne Kadar Sheba Somonlu Yaş Mama Tüketebilir?

Uzmanlar, 4 kg ağırlığındaki yetişkin bir kedinin günde en az 15 gram civarında kuru mama tüketmesini öneriyor. Kediler, tek öğün olarak paketlenen Sheba Somonlu yaş mamadan maksimum 2 paket tüketebiliyor. Lezzetli ıslak mamayı kedi yaş mamalar reyonunda bulabilir ve kedinizi mutlu edebilirsiniz.

30129401 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız