Sinangil İrmik 500 Gr #30061374 | CarrefourSA
Marka: SİNANGİL

Sinangil İrmik 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24,80 TL

adet
Sinangil İrmik 500 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri arasına nefis tatlılar yapmanızı sağlayacak irmik çeşitlerini bulabilirsiniz. İrmiklere ulaşmak için mini bir gezinti yapmanız gerekecek. Sinangil irmik 500 gr ürün seçeneği hem ekonomik hem de kaliteli olması bakımından yoğun ilgi görüyor. İrmikleri mutfağınızda bulundurarak çok çeşitli tatlılar ve ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Tatlılarınızı kendiniz hazırlamak ve hafif tatlılar yapmak isterseniz Sinangil irmiği güvenle tercih edebilirsiniz. Ürünü irmik tatlısı yapımına, çeşitli kurabiye ve keklerin içinde bir miktar kullanabilirsiniz. En meşhur tatlı çeşitlerimizden bir olan revaniyi evde denemek isterseniz CarrefourSA reyonlarında satışta olan Sinangil irmikleri kullanabilirsiniz.

Unlu mamuller ve tatlılar reyonuna gelerek buradan tatlı yapım malzemelerine ulaşabilirsiniz. Birçok tatlının ana malzemesi olan Sinangil irmik 500 gr aynı reyonda yer almaktadır. Misafirlerinize bu ürünle ev yapımı tatlılar sunabilirsiniz. Şekerini ve diğer katkı malzemelerini kendiniz ayarlayarak sağlıklı tatlılar yapabilir ve kendi tariflerinizi dilediğiniz gibi kullanmaya devam ederseniz. Davetleriniz için nefis tatlılar yapmaya başlamadan önce Sinangil markasının ürünlerini incelemeniz gerekir. Tariflerinizin yüzde yüz tutmasında etkili olan bu ürünü reyonlarımızdan temin edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
%100 Durum buğdayından irmik

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin,rutubetsiz,kokusuz yerde muhafaza ediniz.Kullanmadan önce elenmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
EKSUN GIDA TARIM SAN.VE TİC.A.Ş.-Altunizade, Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:36, 34662 Üsküdar/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-59-K-000787

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 338
Enerji (kj) 1415
Yağ (g) 1.3
Doymuş Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 72
Şekerler (g) 1.8
Lif(g) 5.8
Protein (g) 12.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız