Sinangil Un 5 Kg #30093514 | CarrefourSA
Marka: SİNANGİL

Sinangil Un 5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 9 adet
133,90 TL

adet
"Sinangil Un 5 kg

CarrefourSA reyonlarında Unlar ve İrmikler bölümünde yer alan Sinangil Un 5 kg, hamur işi ve yufka tariflerine lezzet katıyor. Özel mahsul buğdaydan üretilen ürün, kalın kağıt ambalajında satışa sunuluyor. Paketi sayesinde uzun süre nem almadan korunabiliyor. Ürün, bu sayede her zaman tazeliğini muhafaza ediyor. Birinci kalite buğdaydan üretildiğinden hamurunun kolay kabarması, yufkasının kolay açılması ile biliniyor. Bu gibi özellikleri, lezzetli börek ve poğaça yaparken mutfakta sizlere büyük kolaylık sağlıyor.
Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip yemeklik bir malzeme olan ürün, hamur ve yufkanın olduğu her tarifte rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca, unlu ya da meyaneli çorbalarda da kullanılabiliyor. Beş kiloluk olduğu için kalabalık ailelerin ve işletmelerin tercihi olan ürün, lezzeti ile hem ailenize hem de misafirlerinize nefis sunumlar yapmanıza olanak sağlıyor. Üründen hamur yaparak pide, poğaça, kurabiye ve kek gibi lezzetleri ortaya çıkarabilir; yufkasını açarak börek, gözleme, baklava gibi geleneksel tatları sevdiklerinize sunabilirsiniz.
Mutfağınızda mutlaka bulunması gereken malzemelerden biri olan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 197726
"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu

Alerjen Bileşenler
Glüten İçerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Rutubetsiz Ve Kokusuz Yerde Muhafaza Edilmelidir.

Kullanım Talimatı
Ununuzu Daha Uzun Süre Kullanmak İstiyorsanız Paketin Ağzı Kapalı Olacak Şekilde Serin, Kuru Ve Nem Almayan Bir Yerde Muhafaza Etmelisiniz.

Süzme Ağırlık
5000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Eksun Gıda Tarım San.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-000787

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 350
Enerji (kj) 1465
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 75.8
Şekerler (g) 1.5
Lif(g) 3.4
Protein (g) 11.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız