Solo Çek-Al Peçete Yedek #30099649 | CarrefourSA
Marka: SOLO

Solo Çek-Al Peçete Yedek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,20 TL

0,11 TL / Adet

Solo Çek-Al Peçete Yedek

Özellikle mutfak masalarında büyük bir kolaylık oluşturan peçeteler, el temizliği ve ağız temizliği için kullanılabilecek ürünlerden olurken, Solo tarafından sunulan peçetelik için yedek paket ürününü de temin edebilirsiniz. Şık ve kolay bir kullanım sunan Solo Çek-Al Peçete Yedek ürünü ile 125 adet daha peçeteyi pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Solo marka ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonunda bulunan Kağıt Ürünleri bölümünde Solo Çek-Al Peçete Yedek ürününe ulaşabilirsiniz. Özellikle evlerde mutfak masasında pratik bir çözüm oluşturan bu peçetelik için kullanabileceğiniz yedek paket sayesinde her zaman elinizin altında bulunan bir rahatlık elde edebilirsiniz. Solo markasından akıllı çözümler sloganıyla üretilmiş olan bu ürün, yumuşak ve dayanıklı peçete yapısıyla uzun süreli bir kullanım oluştur. Islanmayan ve çürümeyen özelliği ile birlikte her zaman kuru kalan paket, peçeteliğinizin her zaman dolu kalması ve kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Ev mutfaklarında sağladığı avantaj gibi işyerlerinde, dükkanlarda, lokantalarda, kafeteryalarda ve hatta araçlarda da bu ürün kullanılabilir. İstediğiniz her ortamda pratik bir kullanım için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız