Sony PS4 1TB Oyun Konsolu #30128767 | CarrefourSA
Marka: SONY

Sony PS4 1TB Oyun Konsolu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"

PlayStation 4 Ultimate Player 1TB Edition
Rakipsiz bir grafik performansı deneyimi, en beğenilen ve en özel oyunlar, ilave içerikler ve dahası, dünyanın en güçlü konsolunda sizi bekliyor. Üstelik 1 TB dahili depolama alanı sayesinde artık iki kat daha fazla içerik indirebilirsiniz.

PlayStation Store'a girin ve PS4'ünüze daha çok muhteşem oyun indirin. Bu kaçırılmayacak eklenti içerikleriyle oyun oynayışınızı geliştirin. Ve artık daha fazla oyun anınızı kaydedin ve paylaşın. PS4 Ultimate Player 1TB Edition, yapmayı sevdiğiniz şeyleri daha da fazla yapabilmenizi sağlar.


PS Plus üyeliğinizi en üst düzeye çıkarın
PlayStation Plus üyesi olduğunuz için ekstra ücret ödemeden yılda 24 oyuna sahip olacaksınız*. Bu oyunları kaydedecek alana ihtiyacınız olacak. PS4 Ultimate Player 1TB Edition, size iki yılda oynayacağınız oyun sayısı kadar oyunu kaydetmenize yetecek alanı sağlar.


İstediğiniz zaman oynayın
Anında erişim
Oyunları çevrimiçi satın alın, indirin ve istediğiniz zaman oynamaya başlayın.
Ne zaman hazırsanız
Uzaktan indirin
Nerede olursanız olun mobil cihazınızı kullanarak daha fazla oyun alın ve aldığınız oyunları PS4'ünüze indirin.


Sıra beklemeyin
İlk oynayan siz olun
Daha fazla oyun için ön sipariş verin, oyunlar PlayStation Store'a geldikleri anda oynamaya başlayın


Oyuncular için
Oyun Oynamak için En İyi Adres
Maceralarla dolu yeni dünyalara yelken açmak ve oyun topluluklarının en bağlı üyeleri olmak isteyen oyuncular için geliştirildi. Olağanüstü oyunların oluşturduğu inanılmaz liste sizi bekliyor, listenin diğer birçok üyesi de yolda. PS4, en beğenilen oyunların ve yenilikçi bağımsız oyunların en iyi adresidir.


Güncellemelerden haberdar olun

PlayStation e-posta güncellemeleri
En yeni PlayStation haberleri, duyurular, özel teklifler ve son indirimler doğrudan gelen kutunuza ulaşsın ister misiniz?

*İthalatçı Garantisi İthalatçı firma garantilidir
"

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız