Startech Çizim Seti Studi #30283161 | CarrefourSA
Marka: STARTECH

Startech Çizim Seti Studi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,60 TL

Çizim Seti Studi

Çocuklarınızın öğrenirken eğlenmesini istiyor, ofis saatlerine biraz renk katmayı diliyorsanız sizin ürününüz C-Style Çizim Seti Studi! Farklı geometri ekipmanlarını bir araya getiren C-Style Çizim Seti Studi'nin her bir parçası göz alıcı renkleriyle de beğenileri topluyor!

C-Style Çizim Seti Studi paketinin içerisinde her biri plastikten elde edilmiş tam 5 farklı gereç bulunur. 30 santimetrelik cetvelin bir yüzü milimetre, diğer yüzü inch biriminde. Bir kenarı 15 santimetre olan gönye dik açılı yapıya sahip. Eşkenar üçgen şeklindeki diğer gönyenin eşit kenarlarından birinde milimetre, diğerinde inch biriminde ölçüler var. 180 derecelik iletkinin minik cetvel kısmı açıları düzgün bir şekilde ölçmeyi ve çizim yapmayı kolaylaştırır. C-Style Çizim Seti Studi'nin son parçası kenarlarında açı değerleri ortasında ise farklı boyutlarda minik boşluklar bulunan daire çizim şablonu. Siz de C-Style Çizim Seti Studi ile tüm bu gereçlere tek paketle sahip olabilirsiniz. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız