Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası #30283160 | CarrefourSA
Marka: STARTECH

Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
4,55 TL

Plastik Korumalı Anaokulu Makası

Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası, çocuklarının el işi ve etkinlik saatlerinde güvende olduğundan emin olmak isteyen ebeveynlerin gözdesi! Siz de özel tasarımı sayesinde çocukların güvenle kullanabildiği Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası'nı tercih edin, içiniz rahat olsun!

Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası; anaokulu çağındaki çocuklar için özel olarak tasarlanan, küçük boyutlu bir ürün. Tamamen plastikten elde edilen Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası'nın en önemli özelliği iki tutma yeri arasındaki korumalı yapısı. İnce bir kilit ile sabitlenen makas başlıkları çocukların çantada makas ararken ya da masada dikkatsizce makası tutmaya çalışırken güvende kalmasını sağlıyor. Üstelik Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası, her köşesi yuvarlatılmış bir ürün. Dolayısıyla makas uçlarında da tutma yerlerinde de sivri bir nokta bulunmuyor. Bu sayede Startech Plastik Korumalı Anaokulu Makası güvenin yanında konforlu kullanım imkanı da tanıyor. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız