Startech Silgi 4'lü #30283162 | CarrefourSA
Marka: STARTECH

Startech Silgi 4'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
4,05 TL

1,01 TL / Adet

Silgi 4'Lü

C-Style 4'lü Silgi, kolay kullanılan ve kurşun kalem izlerini rahatlıkla temizleyen birbirinden güzel silgileri tek pakette buluşturarak size bütçe dostu bir fırsat sunuyor. Siz de C-Style 4'lü Silgi'yi sepetinize ekleyerek bu avantajdan hemen, şimdi faydalanabilirsiniz!

C-Style 4'lü Silgi paketinin içerisinde dikdörtgen formlu, beyaz renkli 4 adet silgi yer alır. Silgilerin karton kılıfları kullanım sırasında kolaylık sağlar. C-Style 4'lü Silgi, iz bırakmayan bir yapıya sahip olduğu için defter üzerinde leke yapmaz. Yumuşak dokusu sayesinde sayfaya hasar vermeden, düzgünce temizler. C-Style 4'lü Silgi çocukların sağlığı göz önünde bulundurularak üretilir ve yapısında PVC bulunmaz. Siz de dilediğiniz zaman çocuklarınızın gönül rahatlığıyla kullanabileceği C-Style 4'lü Silgi ile tanışabilirsiniz!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız