Startech Sunum Dosyası 40'lı #30283167 | CarrefourSA
Marka: STARTECH

Startech Sunum Dosyası 40'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,15 TL

0,30 TL / Adet

Sunum Dosyası 40'Lı

C-Style 40'lı Sunum Dosyası ile belgelerinizi çok daha düzenli bir şekilde saklamak istemez misiniz? Basılı olarak organize etmek ve saklamak istediğiniz tüm sunum, ödev, rapor ve içerikleriniz için en büyük yardımcınız C-Style  40'lı Sunum Dosyası olacak.

C-Style Sunum Dosyası, 40 poşetli ve sert kapaklı tasarımıyla A4 boyutundaki her türlü dokümanınız için güvenli ve kaliteli bir saklama çözümü sunar. Ofiste, evde, okulda rahatlıkla kullanabileceğiniz C-Style 40'lı Sunum Dosyası ile çalışma alanınız çok daha düzenli olacak. Farklı renklerdeki tasarımıyla içeriklerinizi renk kodlarına göre kategorize edebilir, aradığınızda çok daha kolay bulabilirsiniz.

C-Style 40'lı Sunum Dosyası dayanıklı malzemeden üretilmiş dış kapağı sayesinde hem evraklarınızı korur hem de uzun bir kullanım ömrü sunar.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız