Studio Line FX Eriyen Jöle 150 ml No:6 #30092635 | CarrefourSA

Studio Line FX Eriyen Jöle 150 ml No:6

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
349,90 TL 244,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Birçoğumuz saçlarımızın günlük bakımı ve şekillendirmesi için uzun saatler harcıyoruz. Saçlarımıza uyguladığımız her türlü krem, jöle gibi bakım ürününü ise gün sonunda uzun uğraşlar ile arındırmaya çalışıyoruz. Tüm bu eziyetlerin karşılığı olarak ise saçlarımızın gün içerisinde mükemmel görünmesini de istiyoruz.

Şekillendirilen saçın sabitlenmesi için en uygun ürün elbette jölelerdir. Güçlü tutuş, parlak ve hacimli görünümün kazandırılması işlemi için kullanılacak ürünlerin başında elbette, Loreal Invisi fix 24h ultra güçlü saç jölesi no:8 gelmektedir.

Studio Line FX Eriyen Jöle 150 ml, içerisinde barındırdığı besleyiciler ve güçlendiriciler ile saçlarınızın şeklini gün sonuna kadar korumakla kalmayıp besler ve canlı görünmesini sağlar. Saçlarda kalıntı bırakmadan uygulanabilen yapısı sayesinde kolay kullanım sağlar. Gün sonunda yıkanan saçlardan kolaylıkla arınır ve bu işlem sonrasında da kalıntı bırakmadan saçlardan ayrılır. Dökülme, kırılma ya da matlaşma sorunlarına kesinlikle sebep olamayan özel formülü sayesinde günlük kullanımınıza en uygun ürünlerin başında yer alacaktır.

CarrefourSA mağazalarında, Loreal marka ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirisiniz.

CarrefourSA mağazalarında, kişisel bakım bölümlerinde bulunan, saç jöleleri reyonlarından ürüne en uygun fiyatı ile ulaşmanız ve satın almanız mümkün.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız