L'Oreal Paris Studio Line Fx Eriyen Jöle Güçlü 150 ml No:8 #30063179 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Studio Line Fx Eriyen Jöle Güçlü 150 ml No:8

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
349,90 TL

adet

 

Saçlarınıza doğal ve güçlü bir şekillendirme yapmak istiyorsanız, Loreal Paris'in Studio Line serisini tercih edebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında Saç Jöleleri kategorisinde bulunan S/L FX Eriyan Jöle Güçlü 150 ml ürünü ile istediğiniz şekli kolay ve sağlıklı bir yolla elde edebilirsiniz. Böylece saçlarınız her zaman istediğiniz ışıltıya ve güzelliğe sahip olur.
Saç jölesi kullananların birçoğunun şikayeti saçlarda bıraktığı kalıntılar ve doğal durmayan mat görüntüdür. Ancak Invisi Fix isimli formüle sahip ürün, saçlarınızda iz bırakmadan şekillendirme yapmanızı sağlar. Saçta kolayca emilen krem jöle, bu sayede kalıntı bırakmaz. Ultra güçlü sabitleme özelliği ise, saçlarınızın her zaman verdiğiniz şekli korumasını sağlar. 24 saat boyunca etkili ürün, yorucu ve uzun günlerinizde de tarzınızdan ödün vermemenize yardımcı olur.
Yapışmaz özelliğiyle birlikte saçlarınızı sertleştirmeden şekillendirir. İçerisinde alkol bulundurmaması sayesinde saçlarınıza zarar vermez ve her zaman rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kuru veya ıslak saça uygulayarak kullanabileceğiniz ürünü, klasik bir şampuanla yıkayarak kolayca çıkarabilirsiniz.
150 mililitrelik S/L FX Eriyan jöleyi satın almak için sepetinize ekleyerek hemen sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 33789
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız