Südor Firça Set-12 4 Lü Hobi Firçasi #30311940 | CarrefourSA
Marka: SUDOR

Südor Firça Set-12 4 Lü Hobi Firçasi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Sudor Set 12 4 Lu Hobi Fırcası

Sulu boya, guaj boya veakrilik boya gibi tum boyalar icin kullanabileceginiz Set 12 4luHobi Fırcası size boyama sırasında kolaylık saglar. Dort farklı kalınlıktan oluşan boya fırcası hem detayları hem de geniş alanları boyarken sizi zorlamaz. Fırca ucları yumuşak olup, boyayı tamamen tum yuzeye dagıtır. Fırca ucları ozel olarak tasarlanmıştır. Dayanımı oldukca yuksektir, boya yaparken fırcanın kıllarında kopma yaşamazsınız. İnce sap kısmı da boya yaparken sizi kısıtlamaz, cok daha konforlu bir şekilde boya yapmanıza yardımcı olur. Her yaştan insan resim yaparken fırcaları kullanabilir. Fırcalar, ozellikle cocukların saglıgını etkileyecek şekilde zararlı madde icermeden uretilmiş bir hobi malzemesidir.

Hobi Fırcası Kullanım Şekilleri

Hobi fırcasını ahşap, seramik, cam, kâgıt ve karton gibi tum farklızeminlerde kullanabilirsiniz. Fırca ucları yumuşak oldugu icin hicbir şekilde zemine zarar vermez. Yumuşak kıllardan oluşan fırca boyayı cok iyi bir şekilde zemine aktarmanızı saglar. Fırca kılları uzun sureli kullanabileceginiz şekilde tasarlanmıştır. 24 ay boyunca garantisi vardır. Ahşap govdesi ile dogaya dost bir hobi malzemesidir. Her yaştan insanın kullanabilecegi tasarıma sahiptir ve icerisinde insan saglıgına zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Farklı kalınlıklardaki fırca boyutları size daha kolay boyama imkânı tanır.

Hobi Malzemesi Ureticisi Sudor

Sudor markası, 1955 yılında M. Seyfettin Sudor tarafından kuruldu. Guaj boya, sulu boya ve yaglı boya ile ilk uretimine başlayan marka ilerleyen yıllarda urun yelpazesini giderek arttırmayı başardı. Kısa zamanda hobi malzemeleri alanında aranan bir markaya donuşen Sudor, gunumuzde en cok aranan markalardan biri. Koklu gecmişi ile kaliteli urunler ureten marka her zaman muşteri memnuniyetini on planda tutuyor.

Her Yaştan İnsanın Kullanabilecegi Hobi Fırcası

Hobi fırcası her yaştan insanın kullanabilecegi şekilde tasarlanmıştır. Cocuklarınızla hobilerinizi birlikte eglenerek gercekleştirebilirsiniz. Fırca hicbir şekilde icerisinde insan saglıgına zarar verecek bir madde icermez. Hicbir şekilde fırcayı kullandıktan sonra alerjik bir durumla karşılaşmazsınız. Ahşap sapları ve dogal kıllar kullanılarak uretilen hobi fırcası aynı zamanda doga dostudur. Hobi fırcası tum zeminler icinkullanılabilir. Birden fazla hobinizi gercekleştirmek icin farklı zeminlerde fırcayı kullanabilirsiniz. Hobi fırcası kullanırken ilk olarak su ile fırcayı yumuşattıgınızda boyanın fırcaya daha iyi bir şekilde tutundugunu gorursunuz. Fırca farklı kalınlıklara sahip bir setten oluştugu icin ince detaylardan geniş alanlara kadar her yeri boyamanızı mumkun kılar. Seyreltici gibi maddelerde fırca yuzeyine zarar vermez. Tum kıvamdaki boyalar icin uygun bir kullanımı vardır. Hobi fırcası kullanırken ince sapı size konforlu ve uzun sureli bir boyama imkânı sunar.

Hobi Fırcası Kullanım Onerileri

Hobi fırcasını kullanırken mutlaka temizligine cok dikkat etmeniz gerekir. Fırcaya bulaşan boya temizlenmediginde kıllarda kurur ve sertleşmeye sebep olur. Bu yuzden fırcayı eskisi gibi kullanamazsınız ve boyama yaparken sorun yaşarsınız. Hobi fırcasının temizlenmesi icin boyama işleminiz bittikten sonra su ile yıkama yapmalısınız. Herhangi bir şekilde temizlik maddesi katmanıza gerek yoktur. Boya, fırcadan su yardımı ile kolaylıkla temizlenir. Fırca sapı su ile temas ettiginde herhangi bir şekilde kabarma ya da catlaklık gibi istenmeyen bir durum ortaya cıkmaz. Fırca tamamen suya dayanıklı olacak şekilde uretilmiştir veyıkandıktan sonra kurumasına da onem vermelisiniz. Mutlaka fırcayı dik bir şekilde kurutmalısınız. Fırca kıllarında bu sayende su kalmaz ve uzun sureli şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Hobi fırcanızı ilk gunku performansı ile kullanmak istiyorsanız mutlaka temizlik ve kurutma işlemlerine dikkat etmeniz gerekmektedir.


Sudor Set 12 4lu Hobi Fırcası Seti.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız