Sütaş Homojen Yoğurt 600 g #30095236 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Homojen Yoğurt 600 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Homojen Yoğurt 600 g

Yoğurt besin değeri yüksek, her yaştaki insan ve sağlığı için faydaları saymakla bitmeyecek bir gıdadır. Her öğün sofralarımızın baş köşesinde yer alabilecek yoğurt önemli bir protein, kalsiyum, vitamin ve mineral kaynağıdır.

CarrefourSA Süt & Kahvaltılık reyonunda beğeninize sunulan Sütaş Homojen Yoğurt; kaymaksız olmasının yanı sıra lezzeti, kıvamı, tazeliği ve %100 doğal olması sayesinde sağlıklı beslenmeye önem verenlerin tercihi olarak öne çıkıyor. İnek sütü ile yoğurt kültüründen üretilir ve hiçbir koruyucu madde içermez. Sütaş Yoğurt, kalsiyum açısından da oldukça zengindir ve 100 gramlık günlük kalsiyum ihtiyacının %22'sini karşılar. İçerdiği canlı kültürlerle bağırsak florasını düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Sütü zor hazmedenlerin sütten gelen yaşamsal protein, kalsiyum ve vitaminleri alabilmesini sağlar.

Yapımında katkısız sütler kullanılan, hijyenik koşullarda, ileri teknolojiye sahip tesislerde üretilen Homojen Yoğurt, Türk damak tadına uygundur ve yemeklere de ekstra lezzet katar. İyi, sağlıklı beslenmek ve yaşamak için yoğurdu sofranızdan eksik etmeyin. Sofranızı ve yemeklerinizi yoğurt ile taçlandırın.

600 gram olarak satılan Sütaş Homojen Yoğurdu denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Pastörize İnek Sütü,Yoğurt Kültürü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C de muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
600

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sütaş 16700 Bursa

İşletme Onay No
TR16-0111

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 66
Enerji (kj) 278
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 2
Karbonhidrat (g) 5.8
Şekerler (g) 5.8
Protein (g) 4
Tuz(g) 0.1
Kalsıyum (mg) 150
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız