Sütaş Hüptrik Çilekli Kremalı 3x50 g #30011546 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Hüptrik Çilekli Kremalı 3x50 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CarrefourSa süt ürünleri reyonunda çocuk yoğurtları içerisinde bulabileceğiniz Sütaş Hüptrik Muzlu Yoğurt, çocuklarınız için vazgeçilmez bir tat olacaktır.

Yoğurt, zengin besin değeri sayesinde çocukların gelişiminde önemli bir kaynaktır. Protein ve kalsiyum değerleri açısından zengin olan bu besin maddesi özellikle bağışıklık sisteminin güçlenmesi açısından da önemlidir. Çocuğunuz yoğurt yemek istemiyorsa, bunun yerine meyveli yoğurtları tercih edebilir, böylece hem vitamin hem de kalsiyum ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Hüptrik muzlu yoğurt, doğal Sütaş yoğurdu ile meyve pürelerinin hem eğlenceli hem de besleyici karışımı olarak çocuklarınızın keyifle yiyebileceği bir ürün olarak öne çıkıyor. Günün her saatinde yiyebilecekleri Hüptrik meyveli yoğurt çocuklarınız için her açıdan yararlı ve eğlenceli bir atıştırmalık. Özel pratik ambalajı sayesinde kolayca taşınabilir olması da yoğurt tüketmesini istediğiniz çocuğunuz için oldukça avantajlıdır.

Meyveli yoğurt olarak tüketilebileceği gibi buzlukta dondurarak dondurma şeklinde de yiyebilir, bu sayede çocuklarınıza farklı eğlenceli bir yiyecek yaratabilirsiniz.

Muz seven çocuklarınız için "Matrak Muzlar' temasıyla 5'li paketler halinde her bir paketi 33gram olarak raflarda bulabileceğiniz ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir kolaylıkla satın alabilirsiniz.


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız