Sütaş Klasik Beyaz Peynir 600 g #30096987 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Klasik Beyaz Peynir 600 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sütaş Klasik Beyaz Peynir 600 g

Beyaz peynir bölümünde sizlere sunulan Sütaş Klasik Beyaz Peynir 600 g doğası olduğu gibi korunan ve hijyenik koşullarda işlenen inek sütünden üretiliyor. Beyaz peynir içeriğinde yağda çözünen vitaminlerin emilimi ve vücut sıcaklığını korumak için gerekli olan süt yağını yüzde 20-30 oranında barındırıyor. Reçeller ile tüketildiğinde tadı daha da güzelleşen ürünün 100 gramında 291 kcal enerji, 503 mg fosfor ve 680 mg kalsiyum bulunuyor. Bu sayede ürün günlük kalsiyum ihtiyacının tümünü, fosfor ihtiyacının ise yarıya yakın kısmını karşılıyor. Beyaz peynir az miktarda laktoz içerdiği için süt şekerini hazmedemedikleri için bağırsak sorunları yaşayan bireyler tarafından rahatlık ile tercih edilebiliyor.

600 gramlık kullanışlı ambalajında sunulan peynir gün boyunca yemeklere ve sabah kahvaltılarına lezzet katıyor. İdeal lezzet ve yapıya ulaşabilmesi için 6 ay olgunlaştırılan ürünün tadını ve fiziksel özelliklerini kaybetmemesi için buzdolabında saklanmanız ve her defasında yiyeceğiniz kadarını dilimlemeniz öneriliyor. Ayrıca ürünü yemeden en az yarım saat önce buzdolabından çıkarırsanız en doğal koku ve tadına ulaşıyor.

Çiftlikten sofralarınıza gelen tam yağlı beyaz peyniri sevdikleriniz ile beraber tüketmek için hemen satın alın.

Ürün Kodu: 4626

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız