Sütaş Light Kaşar Peynir 500 g #30098370 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Light Kaşar Peynir 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sutas Light Kasar Peynir 500 g

Çok sevilen peynir çeşitlerinden biri olan kaşar peynirinin en hafif hali, Sütaş Light Kaşar Peynir 500 g ile sofralara geliyor. Yarım kilogramlık sağlıklı ambalajında, kaşar reyonunda tüketiciye sunulan ürün, kaşar peynir lezzetini fazla yağ almadan tatma imkanı tanıyor. Peynir çeşitlerinin doğasında olan hayvansal yağın azaltılması ile, light bir ürün elde ediliyor.

Ürün, sabah kahvaltılarını hafif lezzetlerle çeşitlendirmek isteyen tüketiciler için çok uygun. Özellikle sağlık koşullarından ötürü diyet yapması gereken, ya da kilo vermek için, formunu korumak için yağlı gıdalardan uzak durmak isteyen kişiler, light kaşar peynirden yararlanabilirler. Light kaşar, hem yağsız beslenip hem kaşar peyniri yenebileceğini kanıtlıyor. Siz de ürünü kahvaltılarınıza dahil ederek, daha sağlıklı bir sabah sofrası kurabilirsiniz. Ailenizin sağlığını, az yağlı beslenme rejimi ile koruyabilirsiniz. Ayrıca, uzun raf ömrüne sahip ürünü buzdolabınızda uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Mutfağınızda, farklı yemekleri kaşar lezzeti ile çeşnilendirebilirsiniz. Fırında pişen tepsi yemeklerinizin üzerine ürünü rendeleyebilir, nar gibi kızarmasını sağlayabilirsiniz. Kepek ekmeğinin arasına dilimleyerek, light tostlar elde edebilir, konuklarınıza ikram edebilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarında kaşar kategorisi içerisinde sunulan ürünü alışveriş sepetinize hemen ekleyerek, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 73186

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız