Tadelle Mini Çikolata 400 g #30004577 | CarrefourSA
Marka: TADELLE

Tadelle Mini Çikolata 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tadelle Sütlü Asetat 400 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri içinde en tatlı ürünlerden biri olan Tadelle sütlü asetat 400 gr mağazamızdan evlerinize ulaşıyor. Çikolata sevenler için yılların değişmeyen lezzetini sizlerle buluşturuyoruz. Sektörde tecrübesiyle ön plana çıkan Tadelle markası evlerinizden hiç eksik etmeyeceğiniz asetat kutusuyla satışa sunuluyor. Bir kutu içinde onlarca minik çikolata seçeneğiyle çocuklarınızın ve sizlerin damak tadınıza katkıda bulunuyor. Asetat kutu içinde Tadelle çikolata satın aldığınızda uzun süre kullanabilirsiniz. Misafirlerinize ikram edebilir ve gün içinde dilediğiniz zaman kolayca ulaşabilirsiniz. Yılların değişmeyen lezzeti Tadelle çikolatayı CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Tadelle sütlü asetat 400 gr çikolata çerez, çikolata ve bisküvi reyonunda yer almaktadır. Yapımında kullanılan şeker pancarından elde edilen gerçek şekerdir. Sağlığa zararlı bir tatlandırıcı kullanılmamıştır. Yapımında fındık içi kullanılması ve sütlü olması lezzetini katlayan başka bir özelliğidir. Minik ambalajlarda yoğun lezzet için Tadelle çikolataları tercih edebilirsiniz. Satın almak için mağazamıza uğrayıp hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Alışveriş konusunda ikinci seçeneğiniz ise online hizmetlerimizdir. Sitemiz üzerinden giriş yaparak ürünleri seçip satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız