Tamek Biber Salçası 550 G #30075767 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Biber Salçası 550 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
82,50 TL

adet
Tamek Biber Salça 550 Gr

Türk mutfağı dendiğinde yemeklerden çorbalara her türlü yiyecek için salça kullanılması olmazsa olmaz ürünlerden biri olarak dikkat çeken bir ürün oluyor. Saçla üretimlerinden çeşitli sos üretimlerine kadar her ürettiği üründe kendini tekrar ispatlayan bir marka olarak dikkat çeken Tamek yine Tamek biber salça 550 gr ürünüyle de sevilen bir ürünü ortaya çıkarıyor. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan tamamen Türk damak tadına uygun olacak şekilde üretilmiş olan bu salça ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında salça, harç ve bulyon ürünleri arasında kolaylıkla bulabileceğiniz ürünü biber salçalarının ayrıldığı alandan seçebilirsiniz. Kavanozda satış yapılması ile birlikte tenekede sunulan ürünlere kıyasla çok daha rahat bir tüketim elde edilmesini sağlayan Tamek biber salça 550 gr ürünü yemeklere koyulmak üzere kullanılacağı zaman kolaylıkla kavanozundan çıkarılarak yemeklere dahil edilebilir. Doğal biber lezzetini yemeklere dahil edecek olan ürün yemeklerde istenilen salça lezzetinin de elde edilmesini sağlar. Yemeklerinizde ve çorbalarda doğal salça kullanmak için ürünü sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız