Tat Pilavlık Bulgur 1 Kg #30305115 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Pilavlık Bulgur 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,90 TL

adet
Tat Pilavlık Bulgur 1 kg

Sofralarınızı zenginleştirecek Tat Pilavlık Bulgur için dolabınızda hemen yer açın! Tat Pilavlık Bulgur, hem sağlıklı hem de lezzetli yapısıyla mutfaklarınızda kolay kolay vazgeçemediğiniz ürünlerden biri olacak.

Yerli üretim olan Tat Pilavlık Bulgur, bulgurun değirmenlerde öğütülmesi sonucu elde edilir. Tat Pilavlık Bulgur, 1 kilogramlık paketlere konularak doğal lezzetiyle sizlerle buluşur. Ambalajını açtıktan sonra rutubetsiz ortamda saklayarak ihtiyacınız olan her an kullanabilirsiniz.

Tat Pilavlık Bulgur'u et, tavuk ve sulu yemeklerin yanında sade olarak tüketebileceğiniz gibi köftelerin, dolmaların, çorbaların ve özel tariflerinizin yapımında kullanarak ortaya muhteşem lezzetler çıkarabilirsiniz.

Her öğün ailenizle keyifli bir şekilde yiyebileceğiniz Tat Pilavlık Bulgur ile davet sofralarınız için çok özel tarifler hazırlayarak misafirlerinize servis edebilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız