Tikveşli Krema 200 Ml #30065866 | CarrefourSA
Marka: TİKVEŞLİ

Tikveşli Krema 200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,95 TL

adet
CarrefourSA reyonlarının krema ve kaymak bölünde bulabileceğiniz Tikveşli Krema, ideal yağ oranı, yoğun kıvamı ve lezzetiyle mutfağınıza lezzet katmak için bekliyor. Damak tadınıza sunulan krema her zaman taze kullanmanız için 200 ml’lik paketler halinde satışa sunuluyor.Makarnalarınıza lezzet katmak, tam kıvamında soslar yapmak ve meyve salatalarında değerlendirmek için kullanabileceğiniz krema, koyu kıvamlı olması sayesinde kusursuz sıcak çikolatalar yapmanızı sağlıyor. Tatlılarınızda tercih ederek yoğun lezzet ve kıvam kazandırmak için kullanabilir, pratik ambalajı sayesinde yemek yaparken vakit kazanabilirsiniz. Tariflerde kullanılan krema oranında bölünmesi, paketi açtıktan sonra ölçme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bu sayede tek kullanımlık ambalajı bitirdikten sonra çöpe atabilir, mutfağınızı karmaşadan uzak tutabilirsiniz.Sulu yapıda olmaması sebebiyle çırpılırken istediğiniz kıvamı kolaylıkla tutturabilirsiniz. Hem tatlılarınız için hem de tuzlularınız için ideal lezzet sunuyor. Meyve salatalarınız ve benzeri lezzetler için sade tercih edebileceğiniz ürünü baharatlandırabilir ya da tatlandırabilirsiniz. Siz de evinizin konforunda, profesyoneller kadar başarılı soslar, yemekler, sıcak çikolata ve kahveler yapabilmek için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, misafirlerinizi ağırlarken her şeyin tam kıvamında olduğundan emin olabilirsiniz.Ürün kodu: 3398
İçindekiler Bilgisi
inek sütü kreması, yağsız süt, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin laktik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), şeker (%0,1), kıvam arttırıcılar (sodyum aljinat, karragenan, ksantan gam).

Alerjen Bileşenler
Süt Ve Süt Ürünleri

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Oda sıcaklığında direkt güneş ışığına maruz kalmadan son tüketim tarihine kadar saklanabilir. Kutu açıldıktan sonra 2-6 ° C’de saklanmalı ve 2 gün içerisinde tüketilmelidir.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DANONE TİKVEŞLİ GIDA VE İÇECEK SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-39-0021

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 310
Enerji (kj) 1276
Yağ (g) 32
Doymuş Yağ(g) 20.8
Karbonhidrat (g) 3.5
Şekerler (g) 3.5
Protein (g) 1.9
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız