Torku Homojenize Yoğurt 1500 Gr #30063073 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Homojenize Yoğurt 1500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Torku Homojenize Yoğurt 1500 g
Sağlıklı, lezzetli ve doğal Torku Homojenize Yoğurt 1500 g CarrefourSA kaymaklı ve kaymaksız yoğurtlar reyonundan sizlere sunuluyor. Sizin ve ailenizin güvenle tüketebileceği homojonize yoğurt, taze, hafif ve sindirimi kolay yapısıyla öne çıkıyor. Tüm yemeklerinize eşlik ediyor ve lezzet katıyor. Günün her saati ara öğün olarak da tüketebileceğiniz Torku yoğurt, %100 doğal içeriğiyle sağlıklı beslenmeye de katkı sağlıyor.
El değmeden, ilk günkü tazeliğini koruyarak paketlenen ürün, sofralarınıza ve yemeklerinize lezzet katıyor. Sağlıklı yaşamın ve dengeli beslenmenin ayrılmaz parçası olan Torku yoğurt, protein, kalsiyum, vitamin ve mineral bakımından zengin yapısıyla öne çıkıyor. Çocukların ruh ve beden gelişimine katkı sağlarken, lezzetiyle de sofraların vazgeçilmezi oluyor. Doğal yapısıyla sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olurken, bağışıklık sistemini de destekliyor. Vazgeçilmez lezzeti ve kıvamıyla günün her saati sofralarınızda, ara öğünlerde ve tüm yemek tariflerinde güvenle kullanabilirsiniz.
Damak tadınıza uygun, eşsiz lezzet ve kıvamdaki homojonize yoğurt, 1500 gr'lık ambalajıyla sizlere sunuluyor. Buzdolabında kolaylıkla saklayacağınız Torku yoğurdu siz de tek tıkla sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 417798
"
İçindekiler Bilgisi
Pastörize tam yağlı inek sütü,yoğurt kültürü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
4-6°C'de Muhafaza Edilmelidir.Buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
1500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Panagro Tarım hayvancılık ve gıda sanayi Meram/Konya

İşletme Onay No
TR-42-0104

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 75
Enerji (kj) 316
Yağ (g) 3.8
Doymuş Yağ(g) 2.5
Karbonhidrat (g) 6.3
Şekerler (g) 2.8
Protein (g) 4
Tuz(g) 0.2
Kalsıyum (mg) 165
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız