Torku Pratiko Baharatlı Tırtıklı Patates 1000 Gr #30143614 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Pratiko Baharatlı Tırtıklı Patates 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,75 TL

Torku Pratiko Bahar. Kapl. Tırtıklı Patate

Gıda ve yemek malzemeleri içinden pratik ve hazır yemeklere ulaşabilirsiniz. Bu pratik lezzetlerden bir tanesi de Torku Pratiko bahar. Kapl. Tırtıklı Patate dondurulmuş üründür. Dondurulmuş ve hazır patatesleri sevenler için harika bir seçenek olan tırtırklı Patate reyonlarımızda yerini almıştır. Her gün tüm öğünlerde düzenli olarak yemek hazırlamak ev hanımları için kimi zaman zorlaşan bir aktivitedir. Aynı durum çalışanlar için de geçerlidir. Dışarıdan eve gelindiğinde hazırda yemek olmadığından günün yorgunluğunun üstüne bir de yemek hazırlama telaşından kurtaracak gıdalar tercih edilmelidir. Baharatlı dondurulmuş patatesleri tercih ederek birkaç dakikada patateslerinizi kızarmış ve servise hazır duruma getirebilirsiniz. Tavanızı ısıtarak patatesleri içine boşalttığınızda kısa sürede patatesleriniz hazır olacak ve baharat tadıyla sizlere harika bir lezzet sunacaktır. CarrefourSA reyonlarında satışta olan dondurulmuş patatesleri mağazamıza uğrayarak satın alabilirsiniz.

Dondurulmuş ürünler reyonuna gelerek buradan Torku Pratiko Ahar. Kapl. Tırtıklı Patate ürün seçeneğini sepetinize ekleyebilirsiniz. Kısa sürede harika sofralar hazırlamak için Torku dondurulmuş ürünleri tercih edebilirsiniz. Seçimini yaptığınız ürünleri satın almak için tek yapmanız gereken onları sepetinize eklemektir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız