Pek Çıtır Patates 1000 Gr #30307507 | CarrefourSA
Marka: PEK FOOD

Pek Çıtır Patates 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,90 TL

adet
Çıtır Patates gerçekten de adı gibi çıtır çıtır! Bize göre, patatesin en lezzetli hali olan patates kızartmasının en güzeli; evde yapılanı. Fakat evde patates kızartırken karşılaştığımız tek sorun fast-food restoranlarındaki gibi çıtır çıtır olmayışı. Peki evde kızartırken ne hata yapıyoruz? Sorunun cevabı aslında çok basit! Soyulup, ardından henüz çiğken, incecik dilimlenen patateslerimiz, önce haşlanıp sonrasında da kurutuluyor. Süreç içinde uygulanan metodlar sayesinde patatesler o sapsarı renklerini korurken homojen bir biçimde kızarabiliyorlar! Bu da patateslere o bayıldığımız çıtırlığı veriyor! Restoran lezzetinde ve çıtırlığında patates kızartmalarını sofralarınızda servis etmek için yapmanız gereken çok basit! Pek Food Çıtır Patates’i dondurucunuzdan çıkarın ve çözülmesini beklemeden, 180 °C ısıtılmış bitkisel yağ koyduğunuz fritözünüzde 3-4 dakika kadar kızartın! Göreceksiniz, patatesleriniz çok kısa bir süre içerisinde o muhteşem altın sarısı rengi alacak ve çıtır çıtır bir kıvama gelecek! Afiyet olsun!
İçindekiler Bilgisi
Patates,Bitkisel Yağ(Palm),tuz

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Buzdolabında saklayınız.Çözündükten sonra tekrar dondurmayınız.

Kullanım Talimatı
Ürünlerin çözülmesini beklemeden

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Aspartam İçerir

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PEK PAZARLAMA VE GIDA TİCARET A.Ş-Kültür Mahallesi Ahmet Adnan Saygun Cad Akmerkez Residence, D:No:3/566, 34800 Beşiktaş/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 127
532
2
1.7
26.2
1.1
2.6
2.3
0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız