Tuzlu Kurabiye Çeşitleri kg #20000002 | CarrefourSA

Tuzlu Kurabiye Çeşitleri kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
225,00 TL 199,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
"Tuzlu Kurabiye Çeşitleri kg

CarrefourSA reyonlarında Kurabiyeler bölümünde yer alan Tuzlu Kurabiye Çeşitleri kg, sofralarınızı lezzetlendiriyor. İhtiyacınıza göre dilediğiniz miktarlarda kilo ile satın alabilir; ailenizle birlikte keyifli çay saatlerinde tüketebilir ya da misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Sağlıklı içeriği farklı lezzetlerle tatlandırılmış; uzun süre tazeliğini koruyan tuzlu kurabiyeleri, ister atıştırmalık olarak tüketebilir isterseniz misafirlerinizi ağırlarken yapacağınız hoş sohbetlerinizde çayın ya da kahvenin yanında gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz. İş toplantılarınız ya da özel günlerinizdeki sunumlarınızda hafif atıştırmalıklar olarak bulundurabilirsiniz. İsterseniz tuzlu kurabiyeleri, kahvaltı sofralarınızda peynir veya reçel çeşitleriyle birlikte de değerlendirebilirsiniz.

Çocuklarınıza günün en önemli öğünü olan kahvaltı alışkanlığını kolayca kazandırmak için lezzetli tuzlulardan yararlanabilirsiniz. Doyurucu bir lezzet olarak, okula giden çocuklarınızın beslenme çantasına da dahil edebilirsiniz. Uzun yolculuklarınızda yanınızda ya da çantanızda bulundurabilirsiniz. Yoğun iş temposunda yemek yemeye vakit ayıramadığınız zamanlarda açlığınızı bastırmak için besin değeri yüksek, el değmeden hazırlanmış üründen birkaç tane atıştırabilirsiniz.

Siz de dostlarınızla ya da ailenizle birlikte evinizde, iş yerinizde arkadaşlarınızla paylaşmak ya da misafirlerinize sunmak isterseniz ürünü hemen sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3183

"
İçindekiler Bilgisi
Un, toz şeker, margarin, tuz, susam,maya(yaş),çörek otu,yumurta

Alerjen Bileşenler
Susam,yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız