Ülker Biskrem Kakaolu Bisküvi 100 Gr #30041142 | CarrefourSA

Ülker Biskrem Kakaolu Bisküvi 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,00 TL

adet

Ülker Biskrem Kakaolu 100 gr, ekonomik paketi ile kullanıcıların tercihi oluyor. Çıtır çıtır bisküvi içinde yer alan kakaolu krema ile özdeşleşen atıştırmalık, akışkan kreması ile beğeni topluyor. Tanesi 50 kalori içeren bisküviler, ağızda kolaylıkla dağılırken tek olarak yenebildiği gibi; çay, süt ve meyve suyu ile beraber de tüketilebiliyor. Çay saatlerinde sohbetin eşlikçisi, yolculukların tatlı yol arkadaşı, sınav dönemlerinin motivasyon kaynağı olan atıştırmalık yiyecek, içeriğinde bitkisel yağ, buğday unu, süt tozu, kakao, şeker, yumurta bulunduruyor. Doyurucu, lezzetli, pratik ve sevilen bir tat olan bisküvi, "bi biskrem versem" sloganı ile tanınıyor.

CarrefourSA reyonlarında tatlı bisküviler arasında yer alan ürün, lezzetli bir ara öğün alternatifi sunuyor. Kırmızı bant bulunduran ambalajı sayesinde kolaylıkla açılan paketin içinde yer alan bisküvi tanelerinin hemen tüketilmediği takdirde kapaklı kaplarda saklanması tavsiye ediliyor. Nemsiz, kuru, direkt güneş ışığından uzak ve kokusuz alanlarda muhafazası önem taşıyan tatlı kraker, üzerinde yer alan son kullanım tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. Siz de ürünü tek tuşla sepete atarak kolaylıkla sipariş verilebilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg