Ülker Ece Dökme Çikolata Kg #30067183 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Ece Dökme Çikolata Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
347,90 TL 300,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
ÜLKER ECE FINDIKLI DÖKME ÇİKOLATA KG

Ülker Ece Fındıklı Dökme Çikolata Kg bayramların vazgeçilmezi olan doyulmaz lezzeti ile mükemmel bir çikolatadır. Ülker markasına sahip olan Ece Çikolata kalite ve lezzeti bir arada sunuyor. Ülker’in altmış yıldan uzun sürelik tecrübesi sayesinde en özel çikolataları bayramlarda evinize ulaştırıyor. Çikolata içerisinde bulunan süt ilavesi ile çok daha lezzetli hale gelmektedir. İçerisinde bulunan fındık ile de doyulmaz bir lezzet olarak karşınıza çıkıyor. CarrefourSA çikolata reyonlarından alabileceğiniz çikolataları bayramlarda sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

Ülker Ece Fındıklı Dökme Çikolata Kg istediğiniz kadar satın alabileceğiniz özel bir çikolatadır. Özel ambalajı ile her biri tek tek sarılmış durumdadır. Parlak paketi yediğiniz her çikolatadan sonra bir tane daha yemek için sizi çekecektir. Çikolata lezzetini size sunarken Ülker kalitesi ve ürerim standartları ile sunuyor. Sütlü çikolata hem sizin hem de sevdiklerinizin çok hoşuna gidecektir. Sütün verdiği yumuşaklık sayesinde damağınızda eriyen çikolata mükemmel bir tat sunacaktır. İçerisinde ise ülkemizin en taze fındıklarını bulabileceksiniz. Karadeniz bölgesinde yetiştirilen fındıkların taze ve lezzetli halini yaşayabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg