Ülker Haylayf Bisküvi 64 Gr #30095831 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Haylayf Bisküvi 64 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,00 TL

adet
Ülker Haylayf 75 G 81

Gıda malzemeleri arasında dikkat çeken ve gerek çayın kahvenin yanında gerekse de canınız tatlı bir şeyler çektiğinde tercih edebileceğiniz leziz atıştırmalıklardan biri olan Ülker Haylayf 75 g 81 tadına doyamayacaksınız. Çıtır, çıtır oluşu ile küçük büyük demeksizin herkeste hayranlık uyandıran bu ürün şekerli oluşu ile bu noktadaki beklentileri karşılayabilmektedir. 7 den 70 e hemen herkesin severek tükettiği bu ürün her an yanınızda bulundurabileceğiniz ve ilk tadımla dahi sizlere kendinizi iyi hissettirecek olan ürünlerden biri konumundadır. CarrefourSA reyonlarında ürüne kolayca ulaşmanız mümkün olacaktır.

Bisküviler ve kekler bölümündeki tatlı bisküvilerden kendisine rahatlıkla ulaşılabilecek olan Ülker Haylayf 75 g 81 ile evde, okulda, yolda, işte kısacası istediğiniz her yerde günün her vaktinde dilediğiniz zaman tercih edebileceğiniz lezzetli atıştırmalığınızı bulmuş olacaksınız. Bisküvinin en lezzetli hali olan bu ürünü dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. Lezzetine şahit olanların bir daha vazgeçemeyecekleri ürün için oldukça makul ücretler beraberinde gelirken sizler henüz bu lezzetle tanışmadıysanız acele edin. Zira tadına doyamayacağınız bu ürün ile önceden tanışmadığınıza pişman olabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, şeker (%20), bitkisel yağ (palm), invert şeker şurubu, kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), tuz, yağsız süttozu, peyniraltı suyu tozu (süt), aroma vericiler (süt), un işlem maddesi (sodyum metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt,sodyum metabisülfit içerir.Eser miktarda yumurta, soya ve fındık içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000198

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 463
Enerji (kj) 1946
Yağ (g) 16
Doymuş Yağ(g) 7.7
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 24
Lif(g) 1.7
Protein (g) 7.5
Tuz(g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız