Ülker İçim Şeftali Nektarı 200 ml #30099247 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

Ülker İçim Şeftali Nektarı 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ÜLKER İCİM ŞEFTALİ NEKT 200 ML

Kahvaltının, yemeğin, fast food yiyeceklerin, çerezlerin, kuruyemişlerin yanında meyve suyu çeşitlerini severek tüketiyoruz. İçecek reyonlarından temin edebileceğiniz ÜLKER İCİM ŞEFTALİ NEKT 200 ML kısmen konsantreden üretilen içecekler arasında yer alıyor. CarrefourSA reyonlarında meyve suyu nektarları arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

ÜLKER İCİM ŞEFTALİ NEKT 200 ML içeriğinde en az yüzde 50 oranında meyve bulunuyor. 200 ml’lik karton ambalajda satışa sunulan bu ürünü dilerseniz yanındaki pipetiyle tüketebilir dilerseniz de bardakta içmeyi tercih edebilirsiniz. Bu sayede pikniğe giderken ya da seyahate çıkarken yanınıza alabilirsiniz. Koruyucu ambalajı sayesinde uzun süre muhafaza edilebilen bu ürünün serin ortamda saklanması yeterli olup buzdolabında olması gerekmiyor. Soğuk içmeyi tercih edenler için ürünü buzdolabında muhafaza etmek ya da bardağa dökülen şeftali nektarının içerisine bir miktar buz ilave etmek de keyifli bir içim için alternatifler arasında yer alıyor. Ürün içeriğinde ilk sırayı su alırken şeftali püre konsantresine glikoz fruktoz şurubu ve şeker ile sitrik asidin ilave edilmesi ile ürün içeriği oluşturuluyor. Üründe ayrıca antioksidan olarak askorbik asit yer alıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız