Ülker İkram Kremalı Bisküvi Fındıklı 84 Gr #30095833 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker İkram Kremalı Bisküvi Fındıklı 84 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,50 TL

adet
İkram PralinliKrem Sand. 1000 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri reyonunda sizleri leziz bir bisküvi bekliyor. İkram pralinlikrem sand. 1000 gr ile damak tadınıza yeni lezzetler katabilirsiniz. Pralin bir çeşit bitter ve sütlü çikolata karışımıdır. Bu harika karışıma bir de fındık kreması eklenince vazgeçilmez bisküvi parçacıkları meydana gelmiş. Yıllardır farklı içeriğiyle lezzet şöleni sunan ikram bisküvileri henüz denemediyseniz mağazamızdaki gıda bölümünden inceleyebilirsiniz. Çaylarınızın yanı boş kalmasın ikramsız olmaz diyenlerdenseniz ikram sandviç bisküvi tam da sizler için hazırlanmış.

İkram pralinlikrem sand. 1000 gr şık ambalajın içinde minik bisküvi parçaları barındırıyor. Küçük bisküvi dilimlerinin içinde pralin çikolatalar saklanmış ki ikram bisküvilerin asıl lezzeti burada ortaya çıkıyor. Ekonomik fiyatıyla sevdiklerinize yaptığınız sunumlarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak ikram sandviçleri mağazamızın çerez, çikolata ve bisküvi reyonunda bulabilirsiniz. İkram minik atıştırmalıkları her yerde kullanabilirsiniz. İster evinizde ister seyahatlerinizde kullanmak üzere uygundur. Hem leziz hem de doyurucudur. Bu farklı lezzeti tatmak için mağazamızı ziyaret edebilir ve hemen satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz sitemize giriş yaparak bu lezzeti tatmak için hemen sipariş verebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu,bitkisel yağlar(palm),şeker,fındık püresi (%4,5),invert şekerşurubu,nişasta peynir altı suyu tozu(süt),tam yağlı süt tozu,kabartıcılar(amonyum hidrojen karbonat,sodyum hidrojen karbonat,disodyum difosfat),yağsız süt tozu,aroma vericiler ,tuz,emülgatör(soya esintini),yağı azaltılmış kako tozu,un işlem maddesi(sodyum metabilsülfit),asitlik düzenleyici(sitrik asit).

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri, soya eser miktarda susam ve yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000408

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 482
Yağ (g) 21
Doymuş Yağ(g) 11
Karbonhidrat (g) 63
Şekerler (g) 26
Lif(g) 3.2
Protein (g) 7.7
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız