Ümit Little Panda Kontrollü Tenteli Bisiklet #30060322 | CarrefourSA
Marka: ÜMIT

Ümit Little Panda Kontrollü Tenteli Bisiklet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
1-4 yaş grubu çocuklara özel şirin bir 3 tekerlekli bisiklet modeli olan Ümit Little Panda Kontrollü Tenteli Bisiklet, güvenlikli yapısı, ebeveynler için pratik kullanımı ve rahat kontrol edilebilirliği ile ilgi çekiyor. Çocuklar için bisikletler veya farklı yaş gruplarına özel bisiklet ve aksesuarları içinde yoğun talep gören ürünlerden biri olan tenteli bisiklet modeli ile hem ev içinde hem de dışarıda bebeğinizi güvenle ve keyifle gezdirebilirsiniz. Bisikletin oturma bölümünün üstünde yer alan tente, güneşli havalarda ek bir önlem almadan bebeğinizi dolaştırabilmenizi kolaylaştırıyor. Oturma bölümündeki bariyerler gezinti sırasında bebeğinizin düşmesini, kaymasını veya sarkmasını engelleyerek etkin koruma sunuyor. Plastik gövdeye sahip olan ürün, arka bölümünde bulunan direksiyon aparatı ile ebeveynler için kolay kullanım ve kontrol olanağı sağlıyor. Darbelere dayanıklı, esnek bir ürün olan EVA malzeme ile üretilen kalın tekerlekleri ise denge kaybı olmadan hem düz hem de pürüzlü yollarda rahatça ilerleyebiliyor. Tenteli bebek bisiklet modelleri arasında kalitesi ile dikkat çeken ürün, minikleri ve ebeveynlerini mutlu ediyor. Tenteli bisiklet kurulumu için ürünle birlikte verilen kullanım kılavuzundaki talimatları uygulayıp kolayca ürünü hazır hale getirebilirsiniz. Tenteli bisiklet fiyatı ve nitelikleri kapsamında aradığınız ideal seçeneklerden biri olan Ümit Little Panda Kontrollü Tenteli Bisiklet'i satın almak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ümit Little Panda Kontrollü Tenteli Bisiklet"

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız