Uni Baby Bebek Bakım Örtüsü #30108161 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Bebek Bakım Örtüsü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
67,95 TL

6,80 TL / Adet

"Uni Baby Bebek Bakım Örtüsü
parkta, arabada, evde ya da her nerede olursanız olun bebeğinizin altını değiştirirken ya da bakımını yaparken hem vakit kazanmanızı hem de ihtiyacınız olan hijyenik ortama sahip olmanızı sağlar.
Yeni doğan bebeklerin özellikle bez değiştirildiği sırada tuvaletlerini yaptığı bilinen bir gerçektir ve pek çok ebeveynin başına gelir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda yaşanacak kirliliği önlemek için kullanabileceğiniz bebek bakım örtüsü, özel olarak geliştirilmiş sıvı geçirmez arka yüzeyi ve emici üst yüzeyi sayesinde bebeğinizin bakımını hijyenik bir şekilde yapmanızı sağlar. Aynı zamanda yumuşak dokusu sayesinde tüm işlemler sırasında bebeğinizin rahat etmesine yardımcı olur.
Bakım örtüsü, hafif yapısı ve ölçüleri sayesinde onu gün boyu çantanızda rahatça taşımanıza da olanak sağlar. Renkli tasarımıyla bebeğinizin dikkatini çekerek, bez değiştirme sırasında işinizi kolaylaştırır. Gece saatlerinde yaşanabilecek küçük kazaları önlemek için ürünü yatak koruyucu örtü olarak da kullanmanız mümkün. CarrefourSA reyonlarında bebek bakım ürünleri bölümünde bulabileceğiniz, içinde 10 adet bebek bakım örtüsü bulunan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 442340


"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız