Universal CV302 Voleybol Topu No:5 #30191860 | CarrefourSA
Marka: INTERSPOR

Universal CV302 Voleybol Topu No:5

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Spor sektöründe marka bilinirliği istikrarlı bir şekilde artan Interspor kalite ve şıklığı bir arada sunarak dikkat çekiyor. Interspor Universal CV302 N5 Voleybol Topu şık tasarımı ve uygun fiyatı ile voleybolcular nezdinde büyük ilgi görüyor.

Voleybol Her Yerde

Okuldaki, voleybol sahasındaki veya plajdaki voleybol aktivitelerinizde severek kullanabileceğiniz bir ürün olan Universal CV302 N5 Voleybol Topu sağlamlığıyla da dikkat çekiyor. Voleybol topunun üretiminde kullanılan dayanıklı dikiş yöntemi topun dayanıklılığını daha da artırarak başarılı bir çizgide kalitesini sürdürüyor. Topun tasarımında kullanılan üç renk kombinasyonlu şık stili, göbek bölümünde bulunan Universal amblemi sporcular ve marka severler tarafından da olumlu not alırken, renklerin oyun esnasında dikkati artıran önemli etkenlerden biri olarak öne çıktığı belirtiliyor.

Oyuna Profesyonel Dizayn

Interspor Voleybol Topu, kaliteli yüzeyi ve Butyl iç lastiği sayesinde eli acıtmamasının yanı sıra basit sakatlanmaların da önüne geçerek size mükemmel bir deneyim sunuyor. Profesyonel aktivitelerinizde veya çevrenizle güzel vakit geçirmek adına tercih edebileceğiniz bu ürünü, voleybol topları reyonundan kolayca sepetinize ekleyerek satın alabilir ve sevdiklerinize güvenle hediye edebilirsiniz. 

30191860

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız