Urve Elegance Beslenme Kutusu #30282959 | CarrefourSA
Marka: URVE

Urve Elegance Beslenme Kutusu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,20 TL 9,90 TL

CarrefourSA Kart ile %25 İndirim
Elegance Beslenme Kutusu

Elegance Beslenme Kutusu ile miniklerin öğünü her an yanında! Renkli tasarımı ve eğlenceli baskılarıyla miniklerin yemek saatlerini eğlenceli hale getiren Elegance Beslenme Kutusu, çocukların sağlıklı beslenmesini öğün atlamadan sürdürmesine olanak tanıyor. Elegance Beslenme Kutusu'nun hava almayan yapısı sayesinde miniklerin yiyecekleri tazeliğini uzun süre kaybetmiyor.

İki bölmeli tasarıma sahip olan Elegance Beslenme Kutusu ile çocuğunuzun farklı çeşitteki yiyeceklerini birbirine karışmadan dilediğiniz gibi ayırarak muhafaza edebilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde ekstra yük yapmayan Elegance Beslenme Kutusu'nu ister okula ister gezmeye giderken, yani dilediğiniz her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Kilitli kapağı sayesinde güvenli bir şekilde taşıyabileceğiniz Elegance Beslenme Kutusu dayanıklı yapısıyla size uzun yıllar eşlik eder. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız