Varta Superlife Aaa İnce Kalem Pil 8'li #30122194 | CarrefourSA
Marka: VARTA

Varta Superlife Aaa İnce Kalem Pil 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Varta Superlife AAA İnce Kalem Pil 8'li

Hırdavat, aydınlatma ve piller kategorisinde yerini alan Varta superlife aaa ince kalem pil 8'li farklı birçok üründe tercih edilebilmekte ve ürünlerin çalışabilirliğinde olmazsa olmazlar arasında yerini alabilmektedir. İster mouse için ister saatleriniz için isterseniz de oyuncak arabalar, müzik çalarlar, fotoğraf makineleri, el fenerleri vb. aletleriniz için kullanımına başvurabileceğiniz bu ideal ürün, şarj edilememektedir. Uzun ömürlülüğüyle dikkat çeken ürün paketi içerisinde 8 adet pile yer verilmektedir. Varta öncülüğünde karşınıza çıkan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabileceksiniz.

İnce kalem piller- AAA bölümünden erişimin sağlanabileceği Varta superlife aaa ince kalem pil 8'li ile fiyat konusunda makullük arayanlar doğru ürünü buldukları için çok şanslılar. Öyle ki ekonomik aralıklar ile alıcılarını karşılayan bu ürün, marka konusundaki kalitesinden asla ödün vermemektedir. O halde hem kaliteli olsun hem de uygun olsun diyenlerin ideal tercihi olan bu ürün için harekete geçme vakti denilebilir. Enerji konusunda genellikle düşük düzeydeki cihazlar için daha rahat kullanımlar sunduğu görülen ürün için güvenilir piller arasında yer aldığı görülmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız