Veet Tüy Dökücü Krem 200 ml Hassas Ciltler #30029164 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Tüy Dökücü Krem 200 ml Hassas Ciltler

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Tıraş bıçağı kullanarak kıl ve tüylerini giderdiğiniz bölgelerde aynı günün sonunda kılların yeniden çıkmaya başlamasından ve uygulama bölgesinin tahriş olmasından mı yakınıyorsunuz? Hassas cildinizde pratik bir şekilde incitmeden pürüzsüz bir tüy alma deneyimi yaşamak isterseniz CarrefourSA reyonlarında bakım ürünleri ve epilasyon bölümünden Veet Tüy Dökücü Krem 200 ml Hassas Ciltler  temin edebilirsiniz. Tüy dökücü krem olarak formüle edilen bu üründeki silk &fresh teknolojisi ile pürüzsüz ve ipeksi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Veet Tüy Dökücü Krem 200 ml Hassas Ciltler  paket içeriğinde iki adet 100 ml’lik tüy dökücü krem ve spatula yer alıyor. Aloe vera ve E vitamini içeren ürün hassas bir cilde sahip olanlar tarafından kullanılabiliyor. Ürünün yeni formülündeki bu iki içerik hassas ciltlerde yatıştırıcı etki gösteriyor. Dermatolojik olarak test edildikten sonra satışa sunulan bu ürün tıraş bıçağı ile kıyaslandığında iki kata kadar daha uzun süren bir pürüzsüzlük sağlayabiliyor. Tüyleri tamamıyla kapatacak biçimde spatula yardımıyla kremi cildinize yayarak 5 dakika beklettikten sonra spatulayla kremi temizleyebilir ve tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Uygulama sonrası cildinizi bol suyla durulamanız gerekiyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız