Vitoone 3 x Set Spot Led 3,5W GU10 6400K Ampul #30185597 | CarrefourSA
Marka: VITOONE

Vitoone 3 x Set Spot Led 3,5W GU10 6400K Ampul

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

3 x Set Spot Led 3,5W GU10 6400K, ev dekorasyonunda kullanılan aydınlatma ürünleri arasında yer alıyor. İç mekan aydınlatması konusunda, bireylerin modern bir dokunuş yakalamalarına katkı sağlayan ürün, yaşam alanlarının atmosferini değiştirmeyi kolaylaştırıyor. Yalnızca ev ortamında değil, çeşitli iş yerleri ve işletmelerde de tercih edilen spot LED aydınlatma modeli, fazla yer kaplamıyor. 

Güvenli Bir Kullanım Olanağı Sunan Spot LED Lamba Modeli

Ana aydınlatma kaynağının yanı sıra ek aydınlatma kaynağı olarak da tercih edilebilecek ürün, evin farklı odalarında güvenle kullanılabiliyor ve bulunduğu mekana uyum sağlıyor. Uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunan ürün, aydınlatma konusunda bireylerin problem yaşamalarını önlüyor. LED ışıklandırma teknolojisi kullanılan spot lamba modeli, tasarruf yapmayı kolaylaştırıyor. 

Estetik Görüntüsü ile Bulunduğu Ortamda Dikkat Çeken LED Aydınlatma 

Spot LED aydınlatma ürünü, estetik görüntüsü ile ön plana çıkarken, bireyler için pratik bir kullanım olanağı sunuyor. Kolay bir şekilde montajı yapılabilen ürün, tasarruflu ampüller kategorisinde bulunuyor. Bulunduğunız ortama canlı bir enerji katmak ve dekorasyonunuzu profesyonel dokunuşlarla yapmak için ürünü hızlıca sepetinize ekleyebilirsiniz.

30185597 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız