Voit DB107 Dipping Dumbell 3 kg Sarı #30191892 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit DB107 Dipping Dumbell 3 kg Sarı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Antrenman yapmak amacıyla kullanılan spor aletleri arasında Voit DB107 Dipping Dambıl 3 Kg Sarı modeli yer alıyor. Vücut geliştirmek için kullanılan dambıl modeli, kuvvet kazanımını arttırırken kas yapmaya da yardımcı oluyor. Kasları çalıştırmayı kolaylaştıran ürün, egzersiz programlarının en temel aletleri arasında bulunuyor. Uzuvların ayrı ayrı çalışmasını sağlayan ürün, kolların güçlenmesini de sağlıyor.

Güç Dengesizliklerini Ortadan Kaldırmayı Sağlayan Dambıl Modeli

Güç dengesizliklerini ortadan kaldırmaya yardımcı olan dambıl modeli, antrenmanlardan alınan verimin artmasını sağlıyor. Kol, omuz ve dirseklerin serbest bir biçimde çalışmasına olanak sağlayan dambıl'ı vücut geliştirme aletleri reyonunda bulabilirsiniz.  Bu model, hareketlerin doğal bir şekilde yapılmasına olanak sağladığı için yaralanma ve sakatlanma riskini minimize ediyor. 

Her Yerde Pratik Bir Biçimde Çalışma Olanağı Sunan Dambıl

Ergonomik tasarımı ile dikkat çeken ürün, uzun olmadığı için her yere kolaylıkla saklanabiliyor. Bireyler, kişisel isteklerine bağlı olarak, spor salonunun yanı sıra evde de dambıl ile çalışma olanağı elde ediyor. Ağırlık çalışmaları ile kollarınıza güç kazandırmak ve daha fit bir görünüm elde etmek istiyorsanız ürünü hızlıca sepetinize ekleyebilir ve her yerde egzersiz yapabilirsiniz.

30191892 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız