Voit Yoga Block Mavi #30191883 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit Yoga Block Mavi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Voit, yoga ile ilgilenenlerin sık tercih ettiği ve beğendiği markalardan biri. Sağlığına özen gösteren insanların ve yoga yapanların mutlaka sahip olması gereken bir ürün olan Voit Yoga Block Mavi rengi ile CarrefourSA'da. Sağlığınıza önem veriyorsanız ve iç huzurunuza kavuşmanın yolunu arıyorsanız kondisyon aletleri reyonuna göz atmanızda fayda var.

Voit Yoga Block Ne İçin Kullanılır

Voit Yoga Block, yoga yapanların olmazsa olmazı ürünlerden biri. Yogada var olan bazı hareketler için gerekli olan üründe, genelde bir elin veya bir ayağın yerde olduğu pozisyonlarda diğer el ve ayak block üzerinde yer alır. Zaman zaman kol ve bacak desteği için de Yoga block gerekli olabiliyor. Bu sayede vücut, kendi dengesini bulmaya çalışır. Voit sayesinde hem efor sarf edilir hem vücudun duruşu gözle görülür şekilde düzelir. 

Yogayı Keyifli Hale Getirin

Voit Block, yumuşak eva malzemeden üretiliyor. Bu sayede rahat bir şekilde yoga yapabiliyorsunuz. Dikkat çekici mavi rengi ile göz zevkinize de hitap eden ürün, size hem konforlu hem keyifli bir yoga seansı vaat ediyor. 

30191883

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız