Whiskas Biftek&Havuç Kuru Kedi Maması 300 Gr #30070427 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Biftek&Havuç Kuru Kedi Maması 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

Whıskas Kuru 300 Gr Biftek Havuç

Hayvanların beslenmesi için profesyonel markalar tarafından özel olarak hazırlanan mamalar petshop reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Sevimli hayvanlarınızın her türlü ihtiyacına cevap verecek ürün çeşitliliğine sahip olan bu reyon içerisinde, alanında uzman olan markalar ürünlerini sizlere sunmaktadır. Bu alanda kedi mamaları reyonu içinde yer alan Whıskas Kuru 300 Gr Biftek Havuç sığır etli lezzetli ve içerisinde lezzetli dolgulu parçacıkların yer aldığı bir kedi mamasıdır. Kediler tarafından tat olarak oldukça beğenilen bu ürün CarrefourSA reyonlarında sizlere sunulur.

Whıskas Kuru 300 Gr Biftek Havuç ürünü 1 yaşından büyük olan kediler için uygun olmaktadır. Ürün petshop içerisinde, kedi kuru mamalar arasında sizlere sunulmaktadır. Kaç öğün kullanmanız gerektiği ve ne kadar kullanmanız gerektiği ürün paketi üzerinde sizlere ayrıntılı bir şekilde sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız