Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kuru Kedi Maması 300 Gr #30070346 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kuru Kedi Maması 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kuru Kedi Maması 300 g

Hayvanların beslenmesi için profesyonel markalar tarafından özel olarak hazırlanan mamalar pet shop reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Sevimli hayvanlarınızın her türlü ihtiyacına cevap verecek ürün çeşitliliğine sahip olan bu reyon içerisinde, alanında uzman olan markalar ürünlerini sizlere sunmaktadır. Bu alanda kedi mamaları konusunda uzmanlığını kanıtlamış olan Whiskas Kuru 300 Gr Yavru Kedi mamasını sizlere kedi kuru mamalar arasında sunmaktadır. Büyüme evrelerine göre kedilere verilen mamalarda değişiklik olması onların sağlığı için oldukça önemlidir. Bu nedenle yavru kedi maması yalnızca yavru kedilerde kullanılması gerekilen mamadır. 1 yaşa kadar kullanılabilen bu mama içerisinde pek çok proteini de bulundurmaktadır. Tavuklu kedi mamasıdır. Ürünü CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Whıskas Kuru 300 Gr Yavru Kedi ürünü pet shop içerisinde, kedi kuru mamalar arasında sizlere sunulmaktadır. Kedinizin seveceği bu tavuklu mamayı kaç öğün ne kadar kullanmanız gerektiği paket üzerinde ayrıntılı bir şekilde verilmektedir. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz online dilerseniz de kapıda ödeme seçenekleri ile yapabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız