Whiskas Sığır Etli Konserve Kedi Maması 400 Gr #30006613 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Sığır Etli Konserve Kedi Maması 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 79 adet
79,90 TL

adet

Whiskas Sığır Etli Konserve Kedi Maması 400 g

Hayvanların beslenmesi için profesyonel markalar tarafından özel olarak hazırlanan mamalar petshop reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Sevimli hayvanlarınızın her türlü ihtiyacına cevap verecek ürün çeşitliliğine sahip olan bu reyon içerisinde, alanında uzman olan markalar ürünlerini sizlere sunmaktadır. Bu ürünler arasında yer alan Whıskas kons. 400 gr biftek kıyma içerisinde taze et içeren, yaş kedi mamasıdır. Kediniz için özel olarak tasarlanan ve formüle edilen bu ürünün kullanımı ve beslenme sıklığı konserve üzerinde açıklayıcı bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Ürünü alırken kedinizin ırkı, yaşı vb. özelliklerini de dikkate alarak seçim yapmalısınız. Kediniz daha önceden bu mamayı kullanmış ve sevmiş ise ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bu ürün en uygun fiyat garantisi ile sizlere sunulmaktadır.

Whıskas kons. 400 gr biftek kıyma ürününü Pet shop reyonu içerisinde, kedi yaş mamaları arasında bulabilirsiniz. Sığır eti ile elde edilen bu mama lezzetli yapısı ile kediniz için ideal bir öğün olacaktır. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve sizin için en ideal olan ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız