Whiskas Tavuklu Sebzeli Kuru Kedi Maması 300 Gr #30070420 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Tavuklu Sebzeli Kuru Kedi Maması 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

Kediler için ideal bir alternatiftir. İş yemeğe gelince kediler ağzının tadını bilir. Kedilerin ihtiyaç duyduğu ve sevdiği besini oluşturmak için tüm bilinenler toplanıp bir araya geliyor ve büyük bir özenle paketlenen Whiskas Tavuk Sebze Kuru Mama CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

4 aydan 12 aya kadar yavru kediler için komple mamadır. 4 ay- 12 ay arası yavru kedilerin enerji ihtiyacını karşılamak üzere formüle edilmiştir. Dengeli bir sindirim sistemi için gerekli besin maddelerinden zengin içeriği sayesinde arttırılmış sindirim toleransı sağlar. Yavru kedinin doğal savunma sistemini güçlendirir. Yavru kediler enerji, protein, mineral ve vitaminler bakımından desteğe ihtiyaç duyarlar. 4 aya kadar yavru kediler için komple mamadır. Royal Canin Babycat, yavru kedinizin doğumdan 4 aya kadar çok hızlı büyüme döneminde ihtiyacı olan yoğun beslenmeyi sunmak için özel olarak formüle edilmiştir. Henüz kalıcı dişleri çıkmamış yavru kedi için kolay çiğnenebilen özel taneler içerir. Yavru kedinin doğal savunma sistemini güçlendirir, sindirimini kolaylaştırır. Dengeli bir sindirim sistemi için gerekli besin maddelerinden zengin içeriği sayesinde arttırılmış sindirim toleransı sağlar. Yavru kedinin doğal savunma sistemini güçlendirir. Yavru kediler enerji, protein, mineral ve vitaminler bakımından desteğe ihtiyaç duyarlar.

Whiskas (ya da eski adıyla Kal Kan), dünya çapında satılan bir kedi maması markasıdır. Amerika merkezli HYPERLINK https://tr.wikipedia.org/wiki/Mars_(%C5%9Firket) \o Mars (şirket)Mars şirketine ait olan ürün teneke kutularda, torbalarda veya kuru etli bisküvi şeklinde satışı yapılmaktadır. Ambalajlar genellikle kedi silüetine ve mor renge sahiptir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız