Whiskas Tavuklu Yavru Kedi Maması 2 Kg #30142197 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Tavuklu Yavru Kedi Maması 2 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
198,20 TL

Whiskas Tavuklu Kuru Yavru Kedi Maması 2 kg

2-12 ay arası tavuklu kuru tavuklu kedi maması, yavru kedinizin sağlıklı gelişimi ve beslenmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Whiskas Kuru Yavru Tavuklu 2 Kg yavru kedinizin ihtiyaçlarına göre gerekli olan besin değerine sahiptir. Bağışıklığı desteklemeye yardımcı olan Taurin ve E vitamini içeren formülü ile sindirim yolunu desteklemeye de yardımcı olmaktadır. Sağlıklı kemik gelişimi ve diş gelişimine katkı sağlayan tavuklu kuru mama, kalsiyum destekli formülü ile hem besleyici hem de lezzetlidir. Yavru kedinizin kolayca yiyebileceği ve sindirebileceği ekstra küçük tanecikli mama, ortası süt dolgulu ve lezzetlidir.

Yavru kediler için özel olarak formüle edilmiş kedi mamasının oda sıcaklığında ambalajında muhafaza edilmesi gerekmektedir. Mama ile birlikte mutlak suretle temiz su bulundurulması tavsiye edilmektedir. Kedinizin tadına doyamayacağı lezzete sahip olan mama, içerdiği besin maddeleri ile vitamin ve mineral deposudur. Kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılayan mama, yavru kedinizin sağlıklı gelişimi için ideal bir formüle sahiptir. Besleyici tavuk parçaları içeren mamayı CarrefourSA petshop reyonlarının kedi kuru mamalar bölümlerinde rahatlıkla bulabilir, online olarak sepetinize ekleyerek siparişinizi hemen verebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız